Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Спринта на дригата- 2 ри живот

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля: Спринта на дригата- 2 ри живот

Очакват го само хубави работи. От великотърново до София 20 литра с неработещ двигател във средни честоти- само до 2200 оборота или на пълно натоварване. Средни режими нямаше.

Забележка: Работи само на пълно отворен дросел или с плавно подаване на газ (с финно натоварване до 2500 оборота) След 2500 каквото и да правиш, пука, губи мощност, гасне (когато е на едно място) Явно ще я закарам на майстор, но най-много искам да си я погледне стария собственик (дригата) така че, ако може да си остави телефона.
    Счупиха се скоростите на идване....

Скоро снимки с обърнатите джанти, само да купим или оправим старите скорости и ще и ги кача. Нема такава визияяяя. Много ме кефи спринта, има доста работа, но ще стане, струва си да се възроди. Поздрави
    Last edited by Niki2105; d.m.y г., 11:10.

Направо чудесно! Честита да ти е и да я върнеш на пътя!

ПС. На старият собственик му бях приготвил някои части от които каза, че има нужда колата. Ако и ти имаш нужда от тях ми пиши! Ще се радвам да помогна с каквото и да било!
    1986 Alfa Romeo Sprint ex.
    1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
    1999 Citroen Saxo 1.0
    Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Скоро ще пиша, но с прикрепени няколко снимки )
      Не знам кво да кажа просто съм изумен от факта че вече е моя. Доста работа има по нея личи си, ама много много ме кефи. За части, ще разгледам когато имам свободно време на светло и ще ти кажа какво е дереджето. Благодаря ти много, ще се разплатя! Всичко хубаво

Comment

Колега този Спринт го гледах известно време в моя град , изглеждаше доста уморен и се надявах някой ден да го видя в пълния му блясък на живо , но явно се е отказал човека ... При теб по-скоро ще е трети живот , така че ти пожелавам успех във възстановяването . Ще чакаме да ни държиш постоянно в течение .
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Мисля че и аз съм я виждал на паркинга на Болярка. Ако е вишнева с две надлъжни черни ленти.
          Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
          LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
          Alfa 75 2.0
          EX

Comment

Точно там стоеше известно време , след това изчезна , а сега окончателно .
            Attached Files
            Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 18:18.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

даааа, доста работа те чака по ламарините. с какъв инжекцион е.
              точка

Comment

От 33 1.7 16V.И не пропускайте факта,че тази кола беше тръгнала към вторични суровини и аз я спасих и сложих мотор.След това и Здравко доста си е поиграл да я регистрира и т.н.
                Attached Files

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Днес я видях с новите номера.Мина преди час през Мусачево.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                  BMW E30
                  BMW E36

Comment

суперрр, ей такива теми да има само ... ще следя с интерес
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Бравос!!!
                      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                      Звукът може да бъде
                      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Да, снощи ходихме до софия с нея и минахме през село мусачево, щото много ни спират полицайте с тая кола и им бягаме.... Взехме едни гуми, сега е с други джанти отзад, като се прибера на софия ще пиша, че там ми остава повече време.
                        По спринта има много работи и скоростите ни се чупиха на идване, абе ще събера снимките от приятелите и ще си напиша едно по-дълго и обстойно мнение.

Comment

Този спринт винаги ме е кефил супер много надявам се вече да бъде възроден както трябва и да живее още дълго!!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Comment

Имам вече 3-4 снимки на спринта в албума ми. Линк: http://media.snimka.bg/8525/023306019.jpg?r=0

http://nik4ooo.snimka.bg/tuning/2105...41892.18644743

Jordan_GT моито уважение към теб и към хората избавили подобни коли от скрап. Респект, ще се радвам да се видим, когато си свободен! Аз съм млад мазохист и една ладичка си правя с бмв мотор..Не мисля че ми е време да се отказвам... Всички ме питаха, що не си взе читав голф или е30 ка да си я пързаляш.... Еми е30 ка и голф по всяко време може да намериш

Начи първи впечатления от тая кола е че малко завива- нещо което засега няма да и коригирам.

Бавна е за конете си, предполагам след като се оправи проблема, ще тръгне повече.Сега я засичах грубо дава 11 секундно ускорение, смях за такъв мотор в такова купе. Една корсичка GSI на един познат ме надбяга глъхне не глъхне, това е положението, надбяга си ме 100 коньовата корса и това си е. Надявам се след като я оправя да разгърне потенцияла си на италянска кола, както подобава.

Много лесно и тръгва задницата, направо си е картинг имам усещане че кантара на задния мост не работи качествено, но чесно казано, Не-качествено по ме кефи, първо хващат задните и то съвсем леко и зависи от наклона на пътя (съответно натоварването в/у гумите) Много е лесна за пързаляне, ако може така да се нарече... Одеве я заключих и измръзнах да я гледам...

Мда и още нещо много важно- като и се задържи постепенно до 3500 оборота и се даде пълна газ на първа и втора ми дърпа волана зверски, или има шпер отпред, в което не вярвам, но ще проверя или нещо се мести. Много много работа има, но всичко по реда си.
                              Поздрави!

МЕРСИ НА ВСИЧКИ МНЕНИЯ, хубав и успешен ден
                              Last edited by Niki2105; d.m.y г., 02:06.

Comment

Working...
                              X